Axebo.se

Underhållsarbete pågår. Bilder visas exempelvis inte.

I fönstren

22 januari 2011 kl. 13:49

Salen

bloggbild
Precis innan nyår blev vi äntligen klara med salen. Nu längtar jag efter att inreda och vi har börjat så smått, till exempel med att köpa soffa förra helgen. Hoppas det känns bra när den kommer om några veckor. Lyxigt med ny och fräsch soffa. Man kan säga att vi samlat på oss en massa gamla soffor med åren, får nästan skriva ett inlägg om det framöver.

En sak som vi längtar efter är till exempel att köpa bokhyllor så att man någon gång kan packa upp alla böcker som fortfarande ligger i lådor till stor del.

I väntan på lite mer möbler funkar salens fyra fönsterkarmar ganska bra att "inreda". Mest med ljusstakar då det behövdes innan vi köpt lampor.

Bild 1: Mässingljusstakar i olika form fyndade på Svens flytt i Hanaskog på en tur nyligen med svägerskan (vi är stammisar)
Bild 2: Lite olika lyktor
Bild 3: En karm får agera något av bokhylla så länge
Bild 4: Skomakarlampa från Gabriel keramik. Hade tyvärr , i min smak, lite tråkigt blankt nytt mässingfäste, så jag har bytt till ett äldre.
Bild 5: Sist men i inte minst den fina tuppljusstaken som vi fick i bröllopspresent en gång i tiden av goda vännerna Johan och Marie